Η Σημασία του Νερού

Το νερό είναι το πρωταρχικό μέσο ενεργοποίησης όλων των σωματικών λειτουργιών. Παράγει υδροηλεκτρική ενέργεια στις κυτταρικές μεμβράνες ολόκληρου του σώματος, ειδικά στα συστήματα νευροδιαβιβαστών. Διασπά όλα τα στοιχεία στα πρωταρχικά τους θρεπτικά συστατικά, ώστε να μπορούν να απορροφηθούν από τον οργανισμό για περαιτέρω χρήση. Έχει κεντρικό ρόλο στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, στη βελτίωση της μεταφοράς οξυγόνου στα κύτταρα και στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

Το νερό είναι το σημαντικότερο στοιχείο που μας κρατάει ζωντανούς! Κάθε σύστημα του σώματος εξαρτάται από τη λειτουργία του νερού. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 70% του ανθρώπινου σώματος είναι νερό.

Το νερό πρέπει να αντικαθίσταται διαρκώς, καθώς, κατά μέσο όρο, χάνεται ένα φλιτζάνι καθημερινά μέσω της αναπνοής μόνο! Θα χάσετε άλλα εννέα φλιτζάνια μέσω του ιδρώτα, των ούρων και από άλλες κανονικές λειτουργίες. Η κατανάλωση σωστής ποσότητας νερού θα αποτρέψει το σώμα σας από περιττή αφυδάτωση. Ακόμη και μικρή αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολα προβλήματα υγείας.

Εμπιστεύσου το Νερό Kangen® για Ανώτερη Ενυδάτωση!

Ο καλύτερος τρόπος για να υποστηρίξετε τη βέλτιστη υγεία στο ανθρώπινο σώμα είναι να πίνετε καλό, αντιοξειδωτικό, ιονισμένο αλκαλικό νερό.

Λόγω της έλλειψης φρέσκου, νόστιμου, φυσικά ρέοντος νερού στα σύγχρονα περιβάλλοντά μας, έχουμε συνηθίσει να εξαρτόμαστε από τη γεύση των σόδας, του τσαγιού, του καφέ ή των χυμών. Τα περισσότερα από αυτά τα ποτά είναι όξινα, οξειδωμένα και / ή διουρητικά. Έτσι η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να σας αφυδατώσει. Είναι καλύτερο να τα καταναλώνετε με μέτρο.
and even dependent on the taste of sodas, tea, coffee or juices. Most of these drinks are acidic,
oxidized and/or diuretic. So excessive consumption can dehydrate you. It is best to consume them in moderation.

Η παρασκευή τσαγιού ή καφέ με το Νερό Kangen® όχι μόνο βελτιώνει τη γεύση, αλλά επίσης μειώνει την οξείδωση και την οξύτητα στο σύστημά σας.

Δώστε στο σώμα σας το καλύτερο πίνοντας μόνο Νερό Kangen®!


«Ανάλογα με τα μέρη του σώματος όπου υπάρχει έλλειψη νερού, προκαλούνται πολλές εντοπισμένες επιπλοκές ή ενεργοποιούνται "προγράμματα" διαχείρισης της αφυδάτωσης όπως είναι το άσθμα, οι αλλεργίες, η υπέρταση, ακόμη και αυτοάνοσα νοσήματα όπως ο λύκος ή ο διαβήτης, καθώς και καταστάσεις που σχετίζονται με αργούς ιούς, όπως το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και πολλές άλλες». Δρ. F. Batmanghelidj, MD
Ξεκινήστε σταδιακά τη μετάβασή σας στο Νερό Kangen®, ειδικά εάν η τρέχουσα διατροφή σας αποτελείται από πολλά όξινα ή ζαχαρούχα υγρά. Θα θελήσετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας πίνοντας ½-1lit. του Νερού Kangen® μισή ώρα πριν από το πρωινό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!