ΣΠΙΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ KANGEN®

Όλοι θα θέλαμε τα σπίτια μας να είναι καταφύγια ξεκούρασης και ασφάλειας. Κατά ειρωνικό τρόπο συμβαίνει συχνά το αντίθετο. Η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων στην αγορά που έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό των σπιτιών μας, των ρούχων μας, του σώματός μας και ακόμη και των εξωτερικών χώρων αποτελούνται από μερικές από τις πιο σκληρές, τοξικές ουσίες που παράγονται νόμιμα. Αυτές οι χημικές ουσίες επιβαρύνουν το εύθραυστα οικοσυστήματα που ονομάζουμε σπίτι, καθώς και το οικοσύστημα του σώματός μας. Υπάρχει όμως μια λύση που είναι πιο αποτελεσματική αλλά και πιο προσιτή. Με τα διαφορετικά επίπεδα pH του Kangen Water® μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας φιλικά προς το περιβάλλον, μη τοξικά, ισχυρά χημικά προϊόντα καθαρισμού! Καθαρίστε το σπίτι σας, πλύνετε τα ρούχα σας, πλύνετε τα πιάτα σας και καθαρίστε τις επιφάνειες σας διατηρώντας παράλληλα ένα καθαρότερο, πιο οικολογικό σπίτι με την Enagic®. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι σας την ομορφιά και την ισορροπία του φυσικού κόσμου.


Οφέλη του Οικολογικού Σπιτιού

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα περιβάλλον ελεύθερο από χημικά. Η Enagic® σας βοηθά να καθαρίσετε κάθε περιοχή του σπιτιού σας με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.


ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε πλυντήριο πιάτων ή πλένετε στο χέρι, η μηχανή Νερού Kangen® σας έχει καλύψει!


Καθαριστικό Γενικής Χρήσης Ισχυρού Νερού Kangen®

Φυσική, πολύ αποδοτική καθαριότητα.

Καθαριότητα Φιλική Προς το Περιβάλλον

Μειώστε την κατανάλωση και τα περιττά πλαστικά απορρίμματα, φτιάχνοντας τα δικά σας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού. Το Νερό Kangen® θα κάνει το σπίτι σας υγιές, ασφαλές και χαρούμενο.


Οικολογικό Πλύσιμο Ρούχων

Ρίξτε μια ματιά στην ετικέτα του αγαπημένου σας απορρυπαντικού πλυντηρίου. Εάν δεν μπορείτε να προφέρετε μερικά από τα συστατικά και αυτά που μπορείτε να προφέρετε, θα φοβόσασταν να το τοποθετήσετε στο δέρμα σας, τότε ήρθε η ώρα για αλλαγή.