Νερό Kangen® στην Κουζίνα

Τα πάντα στην κουζίνα σας εξαρτώνται από το νερό.

Για τον καθαρισμό, την προετοιμασία και το μαγείρεμα των τροφίμων, το νερό είναι το πιο σημαντικό συστατικό. Η ποιότητά του επηρεάζει την ποιότητα της εμπειρίας σας στην κουζίνα. Το κανονικό νερό της βρύσης είναι οξειδωμένο και γεμάτο μολυσματικές ουσίες. Από την παρασκευή του πρωινού καφέ ή του τσαγιού σας, μέχρι τον καθαρισμό και την αποθήκευση των προϊόντων σας, το βράσιμο των ζυμαρικών και τις σούπες μαγειρικής, το κρέας, τις σάλτσες και τα smoothies, οι διαφορετικοί τύποι Νερού Kangen® θα αλλάξουν τον τρόπο που δημιουργείτε και απολαμβάνετε το φαγητό!


Καθαρισμός φαγητού με Νερό Kangen®

Ο καθαρισμός των προϊόντων σας είναι πολύ σημαντικός για την υγιεινή και την προετοιμασία των τροφίμων. Αυτό ισχύει και για τα βιολογικά προϊόντα, καθώς δεν θα προστατεύονται από παθογόνα και μικρόβια κατά τη μεταφορά και τη συσκευασία τους. Η μηχανή Kangen παράγει διαφορετικούς τύπους νερού για να καθαρίσει το φαγητό σας με τρόπο υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Προετοιμασία φαγητού με Νερό Kangen®

Το μαγείρεμα είναι αλχημεία. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που δημιουργούν τη διαφορά μεταξύ ενός απλού γεύματος και μιας συναρπαστικής γευστικής εμπειρίας! Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι διαφορετικοί τύποι Νερού Kangen® αναβαθμίζουν το μαγείρεμα σας σε επίπεδο ειδικού:


Συνταγές