ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ KANGEN®?

Kangen σημαίνει "επιστροφή στην πηγή" στα Ιαπωνικά. Το Νερό Kangen® είναι εύγεστο νερό που δημιουργείται από την πρωτοποριακή τεχνολογία νερού της Enagic. Για περισσότερα από 40 χρόνια, το Νερό Kangen® χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του σώματος στην αρχική, αλκαλική του κατάσταση και τη γενική υγεία. Οι συσκευές δεν φιλτράρουν απλά το νερό της βρύσης σας, αλλά παράγουν επίσης ιονισμένο αλκαλικό και όξινo νερό με διαφορετικά pH μέσω ηλεκτρόλυσης. Η ηλεκτρόλυση ισοδυναμεί με αυτό που συμβαίνει στη φύση όταν ένας κεραυνός χτυπάει το νερό. Οι διάφοροι τύποι νερού Kangen μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλους σκοπούς, όπως πόσιμο νερό, μαγείρεμα, ομορφιά, καθαριότητα και απολύμανση.

Το Νερό Kangen® έχει αρνητικό δυναμικό μείωσης οξείδωσης ή ORP.

Το Νερό Kangen® δεν αφαιρεί τα ευεργετικά μέταλλα τα οποία χάνονται στη διαδικασία καθαρισμού του εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού

Πίνοντας ιονισμένο αλκαλικό νερό βοηθάτε το σώμα σας να επιστρέψει στην ισορροπία. Το Νερό Kangen® είναι ένας φρέσκος, καθαρός και πολύ εύγεστος τρόπος να αποκτήσετε βέλτιστη υγεία.

Οι Ιδιότητες του Νερού Kangen

Πλούσιο σε Μοριακό Υδρογόνο  

Το Μοριακό Υδρογόνο (H2) είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά στη φύση. Διαχέεται γρήγορα στις κυτταρικές μεμβράνες, μειώνοντας έτσι τις ελεύθερες ρίζες και καταστέλλοντας το οξειδωτικό στρες.

Μέσω της διαδικασίας ηλεκτρόλυσης, το νερό της βρύσης σας γίνεται πλούσιο σε υδρογόνο Νερό Kangen®. 

Οξείδωση

Η οξείδωση των κυττάρων είναι κάτι αντίστοιχο με το σκούριασμα των μετάλλων. Οι αντιδράσεις οξείδωσης στο σώμα παράγουν ελεύθερες ρίζες, ενώ τα αντιοξειδωτικά τερματίζουν αυτές τις αντιδράσεις. Το ανθρώπινο σώμα έχει ένα έμφυτο αντι-οξειδωτικό σύστημα, το οποίο γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό λόγω γήρανσης, περιβαλλοντικών παραγόντων και τρόπου ζωής. Μία συνεχής κατανάλωση αντιοξειδωτικών από εξωτερικές πηγές θα πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινής διατροφής, για τη μείωση του οξειδωτικού στρες και των σχετικών βλαβών που προκαλεί. Το μοριακό υδρογόνο είναι μικρότερο σε μέγεθος από άλλα αντιοξειδωτικά που λαμβάνουμε από τα τρόφιμα. Το σώμα σας δεν χρειάζεται να ξοδεύει ενέργεια για να το χωνέψει ή να το αποβάλει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οφείλουμε να νοιαζόμαστε όχι μόνο για την ποσότητα του νερού που πίνουμε, αλλά και για την ποιότητα. Και τα δύο είναι απαραίτητα για την ευημερία μας.

Αλκαλικό

Η ισορροπία είναι το κλειδί για τη βέλτιστη υγεία. Το σώμα μας πρέπει να διατηρεί μια ισορροπία pH μεταξύ 7.35 – 7.45, η οποία είναι ελαφρώς αλκαλική. Η κλίμακα pH χρησιμοποιείται για να προσδιοριστεί εάν μια ουσία είναι όξινη ή αλκαλική. Σε αυτήν την κλίμακα το 7.0 είναι ουδέτερο. Οτιδήποτε πάνω από 7 θεωρείται αλκαλικό και οτιδήποτε κάτω από 7 θεωρείται όξινο. 

Αρνητικό ORP (Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης)

Το πλούσιο σε υδρογόνο νερό παρουσιάζει αρνητικό ORP. Μια υψηλή τιμή ORP (σε θετικούς αριθμούς), δείχνει ότι μια ουσία έχει υψηλότερο οξειδωτικό δυναμικό. Σε γενικές γραμμές, για τον άνθρωπο ένα θετικό ή υψηλό ORP είναι καλύτερο για το εξωτερικό του σώματος (καθαρισμός και απολύμανση).
Μια χαμηλή τιμή ORP (σε αρνητικούς αριθμούς) υποδηλώνει ότι μια ουσία έχει υψηλότερο αντιοξειδωτικό δυναμικό και προτιμάται για κατανάλωση από το στόμα.
Όπως και το pH, οι τιμές ORP είναι μια σημαντική μέτρηση για τον προσδιορισμό της ποιότητας του νερού. Διαβάστε για τις "Ευεργετικές Ιδιότητες του Ηλεκτρολυμένου Νερού" για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διαφορετικούς τύπους νερού που παράγονται από τη μηχανή νερού Kangen στο σπίτι σας, εξοικονομώντας χρήματα για τον καθαρισμό προϊόντων και την προστασία του περιβάλλοντος!