Ευεργετικές Ιδιότητες του Ηλεκτρολυμένου Νερού


Ισχυρό Νερό Kangen pH 11

Μη πόσιμο. Το ισχυρό νερό Kangen διατηρεί την υγιεινή στην καθημερινή σας ζωή λόγω του ισχυρού καθαριστικού του αποτελέσματος. Έχει διαλυτικές ιδιότητες και υψηλή θερμική αγωγιμότητα. Χρήση: προετοιμασία και καθαρισμός τροφίμων.

Προετοιμασία φαγητού

Αφαιρέστε την τραχειά έντονη γεύση από λαχανικά όπως τα πράσινα κρεμμύδια, το μπαμπού, το wasabi το Δυνατό Νερό Kangen®.

Καθαριότητα

Καθαρίστε τις σανίδες κοπής και τα τραπεζομάντιλα. Καλό για τον καθαρισμό λαδιού και σκληρής βρωμιάς από τους αεραγωγούς, καθώς και για γενικό καθαρισμό στην κουζίνα

Αφαίρεση λεκέδων

Η επιπλέον ισχύ του, η δύναμη απορρόφησης, θα αφαιρέσει εύκολα τον καφέ, τη σάλτσα σόγιας και τους λεκέδες από λάδι. Επίσης, καλό για να αφαιρείτε επίμονους λεκέδες στο νιπτήρα της τουαλέτας.

Πιάτα

Χρησιμοποιήστε λιγότερο απορρυπαντικό κατά το πλύσιμο των πιάτων σας. Εξοικονομήστε λογαριασμούς νερού, καθώς μόνο το ένα τρίτο έως το ένα τέταρτο της συνηθισμένης ποσότητας νερού επαρκεί για το ξέβγαλμα απορρυπαντικού.

Νερό Kangen® pH 8.5-9.5

Αυτός ο τύπος νερού είναι ιδανικός για κατανάλωση και υγιεινό μαγείρεμα. Αυτό το ηλεκτρολυτικά μετατρεπώμενο, πλούσιο σε υδρογόνο νερό βοηθάει να αποκαταστήσει το σώμα σας μια πιο αλκαλική κατάσταση, η οποία είναι η βέλτιστη για καλή υγεία. Χρήση: πόσιμο, προετοιμασία φαγητού, καφές και τσάι, σούπες και στιφάδο και πότισμα φυτών.
Το Νερό Kangen® είναι επίσης φιλικό προς τον προϋπολογισμό σας και το Περιβάλλον. Ξεχάστε πως είναι να αγοράζετε και να αποθηκεύετε όλα αυτά τα ακριβά πλαστικά μπουκάλια νερό!


Σούπες και βραστά

Το Νερό Kangen® αντλεί τη γεύση των συστατικών, ώστε να γίνονται μαλακά και ζουμερά. Ως εκ τούτου, το φαγητό δεν χρειάζεται τόσο καρύκευμα, και το υπερβολικό αλάτι μπορεί να αποφευχθεί.

Πόσιμο Νερό

Πίνετε Νερό Kangen® όλη την ημέρα. Σε αντίθεση με το νερό της βρύσης, το Νερό Kangen® δεν έχει δυσάρεστη οσμή και έχει ελαφρύτερη ευχάριστα γλυκιά γεύση.

Καφές & Τσάι

Θα εκπλαγείτε με το υπέροχο χρώμα, τη γεύση και το άρωμα του καφέ ή του τσαγιού που παρασκευάζεται με το Νερό Kangen®. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λιγότερο καφέ ή τσάι και να επιτύχετε μια πλήρη πλούσια γεύση λόγω της ικανότητας εκχύλισης του νερού.

Προετοιμασία φαγητού

Καθαρίστε τα λαχανικά και τα ψάρια. Βελτιώστε τη γεύση του μπρόκολου, των κρεμμυδιών, του μπαμπού κ.λπ. προβράζοντάς τα στο Νερό Kangen®. Χρησιμοποιήστε λιγότερα καρυκεύματα και αλάτι.

Φυτά

Το Νερό Kangen® μπορεί να δώσει φρεσκάδα και ζωή στα φυτά. Το νερό διεγείρει τη βλάστηση και βελτιώνει την ανάπτυξη δενδρυλλίων.

Καθαρό Νερό pH 7

Χωρίς χλώριο, σκουριά και θολότητα. Το ουδέτερο νερό είναι νόστιμο πόσιμο νερό. Χρήση: προετοιμασία παιδικών τροφών, λήψη φαρμάκων.

Παιδικές Τροφές

Χρησιμοποιήστε pH 7.0 όταν ετοιμάζετε παιδικές τροφές

Φαρμακευτική αγωγή

Το ουδέτερο νερό είναι νόστιμο πόσιμο νερό που απορροφάται εύκολα από το σώμα σας. Πάρτε το φάρμακό σας με αυτό το νερό.


Νερό Ομορφιάς pH 4.0-6.0

Μη πόσιμο. Αυτό το ελαφρώς όξινο νερό αναγνωρίζεται για τα στυπτικά του αποτελέσματα. Είναι καταπληκτικό στη χρήση για απαλό καθαρισμό και περιποίηση ομορφιάς. Χρήση: πλύσιμο προσώπου, περιποίηση μαλλιών, φροντίδα κατοικίδιων ζώων, γυάλισμα, καθαρισμός και συντήρηση κατεψυγμένων τροφίμων.

Πλύσιμο Προσώπου

Οι στυπτικές ιδιότητες του όξινου νερού είναι αποτελεσματικές στην τόνωση και τη σύσφιξη του δέρματός σας. Απλώστε στο δέρμα και αφήστε το να στεγνώσει. Αυτό το νερό είναι επίσης εξαιρετικό ως τονωτικό μετά το ξύρισμα.

Φροντίδα μαλλιών

Χρησιμοποιήστε αυτό το νερό αντί για μαλακτικό μετά το λούσιμο. Μειώνει τα ενοχλητικά μπερδέματα και αναδεικνύει μια λαμπερή λάμψη. Κρατήστε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε τα μαλλιά και το πρόσωπό σας όταν είστε έξω.

Φροντίδα κατοικίδιου

Ψεκάστε το κατοικίδιο ζώο σας με αυτό το νερό και βουρτσίστε μετά για να αποκτήσει απαλή και λαμπερή γούνα.

Γυάλισμα

Χρησιμοποιήστε το για αστραφτερή γυαλάδα σε καθρέφτες, γυαλιά οράσεως, γυάλινα αντικείμενα και παράθυρα.

Καθαριότητα

Αφαιρέστε τη βρωμιά από δάπεδα από σκληρό ξύλο, κεραμικά πλακίδια κ.λπ. χωρίς να αφήσετε ένα κολλώδες υπόλειμμα.

Κατεψυγμένα τρόφιμα

Ψεκάστε τα τρόφιμα με όξινο νερό κατά την κατάψυξη, συμπεριλαμβανομένων των ψαριών και των γαρίδων, έτσι ώστε να μην χάσουν τη γεύση τους όταν ξεπαγώσουν.

Ισχυρό Οξινο Νερό pH 2.7

Μη πόσιμο. Αυτό το νερό έχει απολυμαντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιήστε ισχυρό όξινο νερό για να απολυμάνετε τα μαγειρικά σκεύη, τους πάγκους και πολλά άλλα για να αποφύγετε τη διασταυρούμενη μόλυνση. Χρήσεις: καθαρισμός και απολύμανση, υγιεινή και εμπορική χρήση.

Καθαρισμός & απολύμανση

Απολυμάνετε τα μαχαίρια, τις σανίδες κοπής, τις πετσέτες πιάτων και τα υφάσματα κουζίνας κ.λπ.

Υγιεινή

Απολυμάνετε τα χέρια σας, την οδοντόβουρτσα ή χρησιμοποιήστε ως στοματικό διάλυμα. Κρατήστε ένα μπουκάλι ψεκασμού στο μπάνιο σας για εύκολη πρόσβαση.

Εμπορική χρήση

Τα σαλόνια ομορφιάς, τα κομμωτήρια, τα εστιατόρια, τα γεωργικά κολέγια, τα παιδικά κέντρα, τα καταστήματα κατοικίδιων ζώων και τα γηροκομεία επωφελούνται πολύ από τη χρήση ισχυρού όξινου νερού.