Καθαριότητα Φιλική Προς το Περιβάλλον


Αυτό που κάποτε ήταν δεύτερη φύση για τους περιβαλλοντολόγους γίνεται σήμερα δεύτερη φύση για την αυξανόμενη πλειοψηφία του πληθυσμού. Η αναζήτηση δηλαδή προϊόντων από βιώσιμες πηγές, ηθικά παραγώμενα, επαναχρησιμοποιήσιμα, ανακυκλώσιμα και ενεργειακά αποδοτικά.

Κοιτάξτε κάτω από το νεροχύτη σας, στα ντουλάπια σας, στα ρούχα σας, στο γκαράζ σας. Τα αμφίβολης προέλευσης χημικά προϊόντα εξακολουθούν να καταφέρνουν να μπαίνουν στη ζωή σας; Θα θέλατε να κατανοήσετε καλύτερα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε; Να είστε πιο ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σας;

Δεδομένου ότι ξοδεύουμε κατά μέσο όρο το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους, όπου η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να είναι 2 έως 5 φορές μεγαλύτερη από την εξωτερική ρύπανση, είναι σημαντικό να βρούμε τρόπους για να μειώσουμε αυτούς τους διάφορους ρύπους που εμφανίζονται στο σπίτι μας από προϊόντα καθαρισμού, εντομοκτόνα και πολλές άλλες επικίνδυνες ενώσεις που δημιουργούνται σε εσωτερικούς χώρους. 1

Η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί τόσο μεγάλη ανησυχία που οι επιπτώσεις της στον πληθυσμό μελετώνται τώρα από την επιστήμη, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση των αιτιών και των επιπτώσεων αυτού του τύπου ρύπανσης.2 Εντέλει εμείς είμαστε ο αποφασιστικός παράγοντας αυτού που φέρνουμε μέσα στο σπίτι μας και στο περιβάλλον που δημιουργούμε. Ας φροντίσουμε την οικολογία μας.

Η τοποθέτηση του μηχανήματος ιονισμού νερού Enagic στο σπίτι σας δεν είναι μόνο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά ένα τεράστιο άλμα για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου σπιτιού. Αυτό το μηχάνημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαλείψετε τόσα πολλά επιβλαβή προϊόντα που μολύνουν ακούσια το οικιακό σας περιβάλλον και το φυσικό περιβάλλον συνολικά.


Καθημερινές χρήσεις του Νερού Kangen® για όλο το σπίτι.

Η προσπάθεια εύρεσης προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελεσματικά ταυτόχρονα μπορεί να είναι σαν να προσπαθείτε να βρείτε μια βελόνα στα άχυρα. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμη και οι πιο συνειδητοί από εμάς πολλές φορές καταλήγουν στις παλιά τοξικά προϊόντα. Γνωρίζουμε ότι λειτουργούν. Εδώ λοιπόν θα βρείτε συμβουλές, κόλπα και συνταγές που όχι μόνο θα βοηθήσουν το σπίτι σας να γίνει πιο οικολογικό, αλλά θα είναι εξίσου αποτελεσματικές και ακόμη περισσότερο από τα συνηθισμένα χημικά προϊόντα.

Κουζίνα

Η κουζίνα χωρίς αμφιβολία, περιέχει τα περισσότερα αντικείμενα επιβαρημένα με μικρόβια σε ολόκληρο το σπίτι. Όχι μόνο τα σφουγγάρια, αλλά και τα ξύλα κοπής, οι νεροχύτες κουζίνας, τα ράφια ψυγείων και οι πάγκοι της κουζίνας, είναι όλοι χώροι αναπαραγωγής επιβλαβών βακτηρίων. Θέλετε λοιπόν ένα προϊόν απολύμανσης που δεν είναι μόνο απαλό αλλά ασφαλές και αποτελεσματικό. Κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα σκληρά προϊόντα απολύμανσης. Τώρα με το Ισχυρό Όξινο Νερό Kangen® μπορείτε να καθαρίσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα όλες τις επιφάνειες με φυσικό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ιονιστής νερού Enagic χρησιμοποιείται επίσημα ως ιατρικό όργανο στα περισσότερα νοσοκομεία της Ιαπωνίας. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ισχυρό Όξινο Νερό Kangen®.

1. Συντήρηση σφουγγαριών

Το πλύσιμο του σφουγγαριού σας μία φορά την εβδομάδα στο πλυντήριο πιάτων με το Σπιτικό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων), διασφαλίζει ότι καθαρίζεται και καθαρίζεται καλά. Για περαιτέρω απολύμανση, μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για δύο λεπτά ενώ είναι ακόμη υγρό. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση της εξάπλωσης μικροβίων. Με την βαθιά απολύμανση του Ισχυρό Όξινου Νερού Kangen® δεν θα χρειαστεί να αντικαθιστάτε τα σφουγγάρια σας τόσο συχνά και έτσι θα μειώσετε τα απόβλητα. Θυμηθείτε ότι η επαναχρησιμοποίηση είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον από την ανακύκλωση και με τόσο ισχυρό όξινο νερό μπορείτε τώρα να απολυμαίνετε και να επαναχρησιμοποιείτε το σφουγγάρι σας για πολύ περισσότερο διάστημα.

2. Φροντίδα για τα λευκά είδη κουζίνας

Ομοίως, η συχνά αντικατάσταση των λευκών ειδών κουζίνας δεν είναι μόνο σπατάλη, αλλά και οικονομικά δαπανηρή. Θέλετε κάτι αποτελεσματικό και απαλό για να τα καθαρίσετε, να τα απολυμάνετε και να τους δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι δυνατόν? Ναι είναι! Τώρα μπορείτε να τα μουλιάσετε με το Ισχυρό Όξινο Νερό Kangen® πριν τα πλύνετε με το απορρυπαντικό Ρούχων Kangen και να εξαλείψετε όλα αυτά τα μικρόβια, ενώ διατηρείτε τα λευκά σας είδη απαλά και με αρωματισμένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας!

3. Καθημερινή συντήρηση

Με το  Καθαριστικό Γενικής Χρήσης Ισχυρού Νερού Kangen® τώρα είναι εύκολο να διατηρείτε καθαρούς όλους τους πάγκους και τις επιφάνειες μετά από κάθε χρήση, συμπεριλαμβανομένων των λαβών των ντουλαπιών και συρταριών, των δοχείων απορριμμάτων και των συσκευών στις οποίες μπορούν να συλλέγονται μικρόβια. Είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις που διαλύει τη βρωμιά και το λίπος, απομακρύνει λεκέδες και μικρόβια και γενικές ακαθαρσίες σε όλο το σπίτι. Μόλις το χρησιμοποιήσετε για καθαρισμό, μπορείτε μετά να ψεκάσετε με το Ισχυρό Όξινο Νερό Kangen® για απολύμανση. Είναι τόσο απλό. 

4. Πλύνετε τα χέρια σας

Ζούμε σε μια εποχή όπου το πλύσιμο των χεριών μας έχει γίνει ακόμη πιο σημαντικό για την υγιεινή. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να πλένετε τα χέρια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το χειρισμό οποιουδήποτε φαγητού, ειδικά εάν πρόκειται να μοιραστείτε. Το να κρατάτε ένα μπουκάλι Απολυμαντικό Χεριών Enagic® κοντά στο νεροχύτη, είναι απαραίτητο όταν προετοιμάζετε και μαγειρεύετε γεύματα. Αλλά τώρα μπορείτε επίσης να το κρατήσετε στην τσάντα σας και να απολυμαίνετε τα χέρια σας ακόμη και εν κινήσει! Το Ισχυρό Όξινο Νερό Kangen® είναι ο τέλειος τρόπος απολύμανσης για τις στιγμές που ζούμε.


Μπάνιο

Παρόλο που το μπάνιο είναι ένα από τα λιγότερο μολυσμένα δωμάτια στο σπίτι, καθώς όλοι μας θέλουμε να το διατηρούμε ιδιαίτερα καθαρό και καθαρισμένο, ωστόσο το πάτωμα είναι μια από τις πιο βρώμικες περιοχές του μπάνιου, με την ταπεινή οδοντόβουρτσα και το δοχείο της να ακολουθούν δεύτερα. Στη συνέχεια, υπάρχουν τα χαλιά, οι λαβές βρύσης, οι διακόπτες φωτός, οι κεφαλές ντους και τα πόμολα που είναι ιδιαίτερα φιλικά προς τα παθογόνα. Έτσι, ο καθημερινός καθαρισμός με το Νερό Kangen® θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε όλα αυτά καθαρά και απολυμασμένα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα . Και αν σας αρέσει η λάμψη στο μπάνιο σας, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις συμβουλές:

1. Τρίψιμο την μπανιέρα

Ξέρετε πόσο αυτοί οι λεκέδες και τα στίγματα αγαπούν να κολλάνε στην μπανιέρα και το ντους και πόσο δύσκολο είναι να τα καθαρίσετε, έτσι; Οχι πια! Με το Καθαριστικό Ισχυρού Νερού Kangen® το τρίψιμο γίνεται ένα απλό να σκούπισμα και στη συνέχεια μπορείτε να ψεκάσετε με Ισχυρό Όξινο Νερό για να απολυμάνετε την μπανιέρα και το ντους σας. Επίσης, δοκιμάστε να μουλιάσετε την κεφαλή του ντους σας σε Ισχυρό Όξινο Νερό για να σκοτώσετε τη μούχλα και να αποτρέψετε να φράξει από τα άλατα.

2. Καθαρισμός της οδοντόβουρτσας

Πρώτα απ 'όλα, μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε μια μη πλαστική οδοντόβουρτσα που είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον. Απολυμάνετε την τακτικά με Ισχυρό Όξινο Νερό Kangen® και στη συνέχεια ξεπλύνετε με Νερό Kangen®. Θα πρέπει να αντικαθιστάτε την οδοντόβουρτσα ή την κεφαλή της βούρτσας κάθε 3 μήνες. Οπότε η επιλογή της μη πλαστικής οδοντόβουρτσας είναι ακόμη πιο σημαντική. Με τόσο τακτική αντικατάσταση θέλετε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη να είναι φυσικό και βιοδιασπώμενο.

3. Καθαρισμός τουαλέτας

You can now let go of that harsh bleach to clean your toilet bowl, and turn to Kangen Strong Acidic Water® to kill all germs. If you find there are more stubborn toilet bowl stains, you can use the full strength Strong Kangen Water® to clean them. Cleaning and disinfecting the toilet has never been easier!

4. Όλα τα άλλα

Οι επιφάνειες και τα δάπεδα, οι χειρολαβές, τα ντουλάπια, οι νεροχύτες και οι βρύσες είναι πλέον εύκολο να καθαριστούν με το Ισχυρό Νερό Kangen®. Βεβαιωθείτε ότι ψεκάζετε τις περιοχές με Ισχυρό Όξινο Νερό στη συνέχεια για να τις απολυμαίνετε.


Καθαρισμός Τζαμιών

Ο καθαρισμός των τζαμιών μπορεί να είναι δύσκολος και χρονοβόρος. Ακριβώς όταν νομίζετε ότι είναι καθαρά, θα βρείτε ένα άλλο σημείο που έχετε χάσει. Και αν έχετε κατοικίδια ή παιδιά ξέρετε πώς τους αρέσει να μουτζουρώνουν με τα χέρια ή τα πόδια τους παντού τα καθαρά παράθυρά σας. Σε αυτές τις στιγμές φαίνεται αδύνατο να διατηρείτε λαμπερά τα παράθυρά σας χωρίς χημικά. Οχι πια! Απλώς προσθέστε μερικά κοινά οικιακά συστατικά στο Ισχυρό Νερό Kangen® και παρακολουθήστε τα παράθυρά σας να λάμπουν φυσικά! Χωρίς χημικά! Για τη συνταγή Καθαριστικό Τζαμιών Kangen, κάντε κλικ εδώ.


Υπόλοιποι Χώροι

Αυτοκίνητο, γκαράζ, χώρος γραφείου κλπ.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Ισχυρό Νερό Kangen® και το Ισχυρό Όξινο Νερό για να διατηρείτε όλες τις περιοχές του σπιτιού σας καθαρές! Έτσι, μπορείτε τώρα να πετάξετε τις χημικές ουσίες , να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να βοηθήσετε τον πλανήτη να διατηρήσει μια υγιή ισορροπία με τον Ιονιστή Νερού Kangen® της Enagic. Θα παράγει ότι νερό χρειάζεστε για να το πετύχετε. Αποθηκεύστε το Νερό Kangen® σε όλες τις περιοχές του σπιτιού σας για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε εύκολα ένα καθαρό, οικολογικό, απολυμασμένο σπίτι. Η ομορφιά της ισορροπίας και της φύσης θα αντανακλάται στο σπίτι σας.

1https://www.epa.gov/report-environment/indoor-air-quality
2 https://www.epa.gov/indoor-air-quality-iaq/indoor-air-pollution-introduction-health-professionals#tuberculosis