Οφέλη του Οικολογικού Σπιτιού


Το σπίτι σας είναι προέκταση του σώματός σας. Όσο μεγαλύτερο είναι το βάρος των τοξινών που τοποθετείτε στο σώμα σας, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρείτε υγιή κύτταρα. Όσο πιο επικίνδυνες χημικές ουσίες χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό, το πλύσιμο των ρούχων ή το πλύσιμο των πιάτων στο σπίτι σας, τόσο περισσότερο στρες ασκείτε στην υγεία σας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε προϊόν που εξαλείφετε έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα για τον πλανήτη μας. Εκτιμάται ότι το 90% του συνόλου των πλαστικών που έχουν κατασκευαστεί ποτέ παραμένει στο περιβάλλον.


Ένα οικολογικό σπίτι σημαίνει ένα σπίτι χωρίς χημικά και άλλα υλικά που είναι επιβλαβή στον πλανήτη μας. Στην ιδανική περίπτωση, αυτά θα αντικατασταθούν από προϊόντα καθαρισμού που είναι ήπια και ασφαλή στην καθημερινή χρήση, αλλά εξίσου ισχυρά στην απομάκρυνση της βρωμιάς, των λεκέδων και των μικροβίων.

Με τα μηχανήματα πολλαπλών χρήσεων της Enagic, αξιοποιώντας τη δύναμη του Ηλεκτρολυμένου Νερού, μπορείτε να φτιάξετε απεριόριστη ποσότητα προϊόντων καθαρισμού φιλικών προς το περιβάλλον που λειτουργούν πραγματικά αποτελεσματικά. Και θα φροντίζετε όχι μόνο τον πλανήτη, αλλά και την τσέπη σας!

Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής, αξιοποιώντας στο έπακρο τη μηχανή Enagic Kangen Water® σήμερα!