Σπιτικό γάλα αμυγδάλου με Νερό Kangen®

Συστατικά

  • 1 cup Raw Almonds, soaked 4 hours or more in Strong Kangen Water
  • 4 φλιτζάνια Νερό Kangen® 9pH
  • 1 κουταλιά της σούπας λεκιθίνη
  • ¼ νέκταρ αγαύης
  • πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων
  • 3-5 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας

Οδηγίες:

Βυθίστε τα ωμά αμύγδαλα για 4-6 ώρες σε Ισχυρό Νερό Kangen®.

Στραγγίξτε το νερό του εμποτισμού και προσθέστε 2 - 2 ½ φλιτζάνια φρεσκοκομμένου 9pH Kangen Water® σε μπλέντερ υψηλής ταχύτητας. Ανακατέψτε τα παξιμάδια και το νερό σε υψηλή ταχύτητα. Στραγγίξτε το γάλα με ένα τουλπάνι. Ξεπλύνετε το κύπελλο του μπλέντερ και ξαναβάλτε το γάλα με τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακατέψτε για να αναμείξετε καλά και να δοκιμάσετε τη γλυκύτητα.

Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα από τα αμύγδαλα για γαρνίρισμα.

Τα υπολείμματα γάλακτος και αμυγδάλου διατηρούνται έως και τρεις ημέρες το πολύ στο ψυγείο.