Προετοιμασία φαγητού με Νερό Kangen®

Το μαγείρεμα είναι αλχημεία. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που δημιουργούν τη διαφορά μεταξύ ενός απλού γεύματος και μιας συναρπαστικής γευστικής εμπειρίας! Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι διαφορετικοί τύποι Νερού Kangen® αναβαθμίζουν το μαγείρεμα σας σε επίπεδο ειδικού:

Ισχυρό Νερό Kangen® 11.5 pH

  • Προσθέστε 1 κ.σ. σε σάλτσες για να διατηρείται γαλακτωματοποιημένο το λάδι.
  • Μουλιάστε 10-15 λεπτά κρέας για να αποστραγγίσετε το αίμα και να μειώσετε τις έντονες μυρωδιές.
  • Υπέροχο για να κάνει το κρέας πιο τρυφερό!
  • Μουλιάστε αποξηραμένα φασόλια, σπόρους, ξηρούς καρπούς, κόκκους για να επιταχύνετε τη βλάστηση ή το μαγείρεμα
  •  Μουλιάστε φρούτα και λαχανικά , για την απομάκρυνση των φυτοφαρμάκων και την αναζωογόνηση
  •  Μειώνει το σημείο βρασμού.
  • Καθαρισμός λαδιού και βρωμιάς από αεραγωγούς, δάπεδο κουζίνας, πάγκους, πιάτα, σανίδες κοπής, μαχαίρια

Ισχυρό Όξινο Νερό pH 2.5

  • Για τον καθαρισμό τροφίμων (μικρόβια, βακτήρια, παθογόνα κ.λπ.)
  • Για την απολύμανση σκευών, πετσετών πιάτων, λευκών ειδών και δοχείων, για ψέκασμα πάγκων / επιφανειών
  • Πλύσιμο μεταλλικών αντικειμένων
  • Καθαρίστε τα κοψίματα & τις γρατζουνιές του δέρματος
  • Ψεκάστε σε δερματικά εγκαύματα

Όξινο Νερό pH 6

  • Πλύσιμο μεταλλικών αντικειμένων
  • Καθαρίστε τα κοψίματα & τις γρατζουνιές του δέρματος
  • Σε κουρκούτι για τηγανητά τρόφιμα ώστε να παραμείνουν τραγανά και λιγότερο λιπαρά.
  • Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε τα αυγά Poshe ώστε να διατηρούνται σταθερά σε σχήμα
  • Χρησιμοποιήστε το για να μαγειρέψετε τα ζυμαρικά και να τα διατηρήσετε al dente
  • Ψεκάστε τα τρόφιμα όταν τα καταψύχετε για να διατηρήσουν τη γεύση τους.

Νερό Kangen® pH 9.0 - 9.5

  • Σε σούπες και στιφάδο. Αναδεικνύει τη γεύση από λαχανικά και κρέας.
  • Επιταχύνει το μαγείρεμα μειώνοντας το σημείο βρασμού.
  • Το ρύζι έχει καλύτερη γεύση από ποτέ!