Σπαγγέτι Ναπολιτάνα με Νερό Kangen®

Συστατικά:

  • 500 γραμμάρια από τα αγαπημένα σας μακαρόνια
  • 6-7 λίτρα Νερού Κangen (6pH για να διατηρηθούν σφιχτά και al dente)
  • Θαλασσινό αλάτι για γεύση

Σάλτσα σπαγγέτι Napolitana:

  • 1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μεσαίο καφέ κρεμμύδι * σε κύβους
  • 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδου * θρυμματισμένες
  • 400γρ. ολόκληρες ντομάτες San Marzano * με χυμό
  • 2 κ.γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κ.γκ. ξηρό βασιλικό
  • 1- 1 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/8 κ.γλ. μαύρο πιπέρι
  • 3 φλιτζάνια Νερό Kangen® (9pH)

Οδηγίες:

Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι φούρνου (με ταιριαστό καπάκι) σε μέτρια / υψηλή θερμοκρασία. Προσθέστε λάδι και κρεμμύδι. Σοτάρετε μέχρι να γίνουν ελαφρώς χρυσοκαφέ και μαλακά, περίπου 6-7 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο και συνεχίστε το σοτάρισμα και επιπλέον λεπτό. Προσθέστε κονσέρβες ντομάτας μαζί με χυμό στο τηγάνι κρεμμυδιού. Λιώστε τις ντομάτες χρησιμοποιώντας μία σπάτουλα μέχρι να σχηματιστεί μια χοντροκομμένη σάλτσα. Μαγειρέψτε σε μέτρια / υψηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας σταθερά μέχρι να μειωθεί το μέγεθος της σάλτσας, περίπου 15-20 λεπτά. Μόλις η σάλτσα μειωθεί σε μέγεθος προσθέστε και ανακατέψτε το αλάτι, το πιπέρι και τα βότανα και συνεχίστε το μαγείρεμα για ένα ακόμη λεπτό. Προσθέστε και ανακατέψτε το Νερό Kangen® και βράστε. Μειώστε σε χαμηλή θερμοκρασία, καλύψτε και σιγοβράστε για περίπου 1 ώρα, ανακατεύοντας περιστασιακά. Μόλις ολοκληρωθεί το σιγοβράσιμο, επεξεργαστείτε τη σάλτσα με μπλέντερ βύθισης.