Συστατικά:

  • 1 φλιτζάνι Ακατέργαστα καρύδια macadamia, εμποτισμένα 2 ώρες
  • 3 φλιτζάνια Νερό Kangen® 9pH
  • 3 κ.σ. νέκταρ αγαύης ή 3 κ.γ. στέβια
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο καρύδας (προαιρετικό)
  • 3-5 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουταλιά της σούπας Λεκιθίνη (προαιρετικά)
  • μία πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας, αναμείξτε τους καρπούς και το Νερό Kangen® σε υψηλή ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και αναμείξτε καλά. Δοκιμάστε για γλυκύτητα. Στραγγίστε, αν επιθυμείτε.