
Συστατικά:
- 1 φλιτζάνι Ακατέργαστα καρύδια macadamia, εμποτισμένα 2 ώρες
- 3 φλιτζάνια Νερό Kangen® 9pH
- 3 κ.σ. νέκταρ αγαύης ή 3 κ.γ. στέβια
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο καρύδας (προαιρετικό)
- 3-5 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κουταλιά της σούπας Λεκιθίνη (προαιρετικά)
- μία πρέζα αλάτι
Οδηγίες:
Σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας, αναμείξτε τους καρπούς και το Νερό Kangen® σε υψηλή ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και αναμείξτε καλά. Δοκιμάστε για γλυκύτητα. Στραγγίστε, αν επιθυμείτε.