φρέσκο χυμό λεμονιού (από περίπου 1 μεγάλο λεμόνι)
1/2 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν
Οδηγίες:
Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε, σκεπασμένο, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσουν, για 6 έως 8 λεπτά.
Ανακατέψτε το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό. Προσθέστε το ρύζι, το χυμό λεμονιού, το εστραγκόν, το μαϊντανό και ⁄ κουταλάκι του γλυκού κάθε αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, μέχρι να απορροφηθεί, περίπου για 2 λεπτά.