
Συστατικά:
- 250 γραμμάρια φακές καφέ (βρασμένα σε Νερό Kangen® 9pH)
- 2 καρότα μεσαίου μεγέθους
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας
- 2 -3 φύλλα δάφνης
- Θαλασσινό αλάτι
- Πιπέρι
- 3 φλιτζάνια Νερό Kangen® 9pH
- 3 κουταλιές της σούπας σόγια
- 5 κ.σ. λάδι καρύδας
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Βράστε τις φακές σε Νερό Kangen® 9pH και στραγγίστε. Σε χαμηλή φωτιά, προσθέστε το λάδι καρύδας, τα φύλλα δάφνης και τις φακές. Αφήστε 3-5 λεπτά για να αναμιχθεί καλά το λάδι με τα υπόλοιπα συστατικά. Σε μπλέντερ υψηλής ταχύτητας κόψτε και ανακατέψτε τα καρότα, σάλτσα ντομάτας, 1 φλιτζάνι Νερό Kangen®, κρεμμύδι και σκόρδο. Προσθέστε το αναμεμιγμένο μείγμα στο υπόλοιπο μείγμα φακών, προσθέστε 2-3 φλιτζάνια νερό Κangen®, σάλτσα σόγιας και αφήστε το να ψηθεί. Προσθέστε Νερό Kangen® 9pH, όπως απαιτείται. Όταν μαγειρευτεί, προσθέστε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα. Σερβίρετε με Ρύζι Kangen . Απολαύστε τις πιο νόστιμες φακές που έχετε δοκιμάσει!