Η κηπουρική δεν ομορφαίνει απλά το περιβάλλον διαβίωσής σας. Η φροντίδα των φυτών συμβάλλει σημαντικά στην υγεία και την ευημερία σας, όπως υποδηλώνει μια πληθώρα ερευνών. Κάνει καλό τόσο στο σώμα όσο και στο νου. Η κηπουρική προάγει τη συνήθεια να τρώτε αρκετά φρούτα και λαχανικά. Σας προσφέρει υγειή άσκηση (χωρίς να χρειάζεται να πάτε στο γυμναστήριο) και ανακουφίζει το άγχος. Χτίζει δύναμη, προάγει τον ύπνο και σας βοηθά να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος. Όταν γίνεται με παρέα, τρέφει το συναίσθημα της κοινότητας.

Η ιαπωνική έκφραση "shinrin-yoku" μπορεί να μεταφραστεί ως "λουτρό δάσους", αποτυπώνει όμορφα την εμπειρία της βύθισης στο πράσινο.


Η βιωσιμότητα της κηπουρικής δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Καθώς συνειδητοποιούμε περισσότερο τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον, η ισορροπημένη χρήση του οικοσυστήματος μας είναι μια πολύτιμη δεξιότητα να ανάπτυξουμε. Κατά την παραγωγή των δικών μας βοτάνων και λαχανικών μειώνουμε την άσκοπη σπατάλη πόρων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά τροφίμων. Ελέγχουμε επίσης τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια των τροφίμων μας, επιλέγοντας οργανικές λύσεις που θρέφουν το έδαφος, αντί να το καταστρέφουν, χημικά επικίνδυνες πρακτικές μαζικής γεωργίας.


Διαφορετικά Φυτά, Διαφορετικά Νερά

Η μοναδική σύνθεση των στοιχείων σε διαφορετικά εδάφη, αντιστοιχεί σε διαφορετικά επίπεδα pH του εδάφους. Μερικά εδάφη είναι πιο αλκαλικά ή πιο όξινα από άλλα. Οι συσκευές Enagic® μπορούν να παράγουν νερό με το ακριβές επίπεδο pH που χρειάζονται το φυτά σας για να ευδοκιμήσουν. Αφού δοκιμάσετε το χώμα σας για να δείτε πού βρίσκεται στην κλίμακα pH, μπορείτε να προσδιορίσετε το βέλτιστο επίπεδο pH για κάθε ένα από τα φυτά σας. Το ουδέτερο νερό, ελαφρώς αλκαλικό Νερό Kangen® ή ελαφρώς όξινο Νερό Kangen® σας προσφέρει το εύρος των επιπέδων pH που είναι απαραίτητα για την ποικιλία των φυτών σας.


Φροντίστε τα φυτά σας με το κατάλληλο νερό Enagic® και παρατηρήστε την εντυπωσιακή διαφορά στον κήπο σας!