Φυσικός έλεγχος παρασίτων και απολύμανση καλλιεργειών


 

Οι συσκευές νερού Kangen® είναι ιατρικές μηχανές ιονισμού νερού για το σπίτι, που παράγουν νερό με 7 διαφορετικά επίπεδα pH, πλούσιο σε ενεργό μοριακό υδρογόνο και ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυτές οι μηχανές είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για να σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε την υγεία σας και την υγεία των φυτών σας.Δεν συγκρίνονται με οποιονδήποτε άλλο ιονιστή νερού στην αγορά, καθώς αυτές οι μηχανές δημιουργούν Υποχλωριώδες Οξύ 2.5 pH, εκεί όπου άλλοι ιονιστές παράγουν απλό όξινο νερό 2.5 pH.To Υποχλωριώδες Οξύ 2.5 pH, που χρησιμοποιείται στη γεωργία εδώ και πολλά χρόνια, δημιουργείται στη μηχανή χρησιμοποιώντας ένα αλατούχο διάλυμα κατά την ηλεκτρόλυση.

Το Υποχλωριώδες Οξύ σκοτώνει το 99,999% βακτηρίων, μούχλας, ιών και μυκήτων. Χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία για απολύμανση και φροντίδα τραυμάτων.

Το Υποχλωριώδες Οξύ 2.5 pH σκοτώνει τον ιό του AIDS, το σταφυλόκοκκο, τον e-coli, τις μυκητιασικές λοιμώξεις, ακόμη και τον χρυσίζων σταφυλόκοκκο (MRSA), σύμφωνα με εργαστηριακές έρευνες. 1,2,3 1,2,3

Το Yποχλωριώδες Oξύ έχει εγκριθεί από τους οργανισμούς FDA, EPA και USDA για χρήση στο χειρισμό / επεξεργασία τροφίμων και για καθαρισμό / απολύμανση χωρίς χημικές ουσίες στις Η.Π.Α.4,5,6

Το υποχλωριώδες οξύ μπορεί επίσης να σκοτώσει όλα τα ακάρεα, θρίπες, αφίδες, μύκητες, μύγες, γυμνοσάλιαγκες, κουνούπια, μυρμήγκια, ψύλλους και αράχνες. Οξειδώνει τα παράσιτα, προκαλώντας θάνατο. Τα παθογόνα ή τα παράσιτα θα χαθούν ή θα φύγουν. Τα αυγά τους θα χαθούν επίσης.


Το 2.5 pH Υποχλωριώδες οξύ σκοτώνει επίσης το ωίδιο και τη μούχλα και δεν αφήνει κανένα χημικό υπόλειμμα.
Μπορείτε να ψεκάσετε το νερό σε ολόκληρες τις φυτικές και ανθοφόρες φάσεις σας χωρίς καμία ζημιά στα φυτά. Είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση για τις τοξικές χημικές ουσίες για τον ψεκασμό των καλλιεργειών.


Συνοψίζοντας, το 2.5 pH Υποχλωριώδες οξύ που παράγεται από τις συσκευές Νερού Kangen® της Enagic προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

  • Εντελώς μη τοξικό και οργανικό
  • Βελτιώνει τη συνολική υγεία και ανοσία των φυτών
  • Αποτρέπει παράσιτα, μούχλα και ωίδιο
  • Πολύ λιγότερο ακριβό από τα «οργανικά» φυτοφάρμακα και μυκητοκτόνα
  • Δεν θα κάψει τα φυτά
  • ΟΧΙ υπολείμματα: Καθαρό προϊόν = Καθαρά τεστ
  • Καλύπτει πλήρως ολόκληρο το φυτό (μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήρη άνθη)

Η Υγεία είναι Πλούτος!

Απολαύστε την ανάπτυξη χωρίς χημικά των φυτών και των λουλουδιών σας με το ισχυρό Υποχλωριώδες οξύ 2,5pH από τη μηχανή Kangen Water®.

1 Enagic Super SD501 Germicidal Sanitizing Lab Tests
ATS LABS Project Number A09385
Study Title: Germicidal and Detergent Sanitizing Action of Disinfectants
Pathogen Tested: Escherichia coli (ATCC 11229)

2 Efficacy of Electrolyzed Oxidating Water for Inactivating Escherichia coli (Salmonella)
Univ. of Connecticut and Center for Food Safety and Quality Enhancement, College of Agricultural and Environmental Sciences, Univ. of Georgia

3 ERW Applications in the Food Industry
Dept. of Food Science, National Penghu Univ., Taiwan, Dept. of Food Science and Technology, College of Agriculture & Environment Sciences, Univ. of Georgia, Graduate Institute of Food Science & Technology, National Taiwan Univ., Dept. of Food Science & Technology, Center for Food Safety, Univ. of Georgia

4 FDA & EPA Certifications of Electrolyzed Water
https://www.environize.ca/wp-content/uploads/2015/03/FDA-EPA-Approvals-s.pdf )

5 Summary of United States Regulation – Hypochlorous Acid

( https://www.hypochlorousacid.com/regulation )

6 CFR – Code of Federal Regulations Title 21

(https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfcfr/cfrsearch.cfm?fr=178.1010